Szintet lépünk

Tisztelt Olvasóink, Batátaink, Követőink! A Racing Portal 13 éves története 2022-ben újabb fejezetéhez ér.

A Favorit csapata, akiknek weboldalára (favorit.blog.hu) már jó ideje a Racing Portal szolgáltat lóverseny tartalmakat, felkért minket egy szorosabb együttműködésre, amelyre hosszas mérlegelés után igent mondtunk.

Lapunk történetében kétszer is volt már ilyenre példa, amikor is a szlovák székhelyű turfsport.eu és az Eurosport oldalán volt a Racing Portalnak saját rovata. Most azonban ez olyan döntő változást hoz, hogy honlapunkat (www.racingportal.eu) hamarosan megszüntetjük. Ide – de csakis erre a felületre – már nem kerül több írás tőlünk.

Aggodalomra semmi ok, hiszen az összes korábbi és jelen írásunk, interjúnk (már most is) ott van blogunkon (racingportal.blog.hu), sőt a Favoriton megjelenő írásainkat ezentúl oda is fel fogjuk tenni egyfajta biztonsági tartalékként, vagy éppenséggel azért, hogy akit nem érdekelnek más sportágak, akkor annak a jövőben elég lesz blogunkat böngésznie.

Szó sincs tehát a Racing Portal brand megszűnéséről, mindösszesen beleolvadunk egy, a miénknél olvasottabb sportlapba, ahol más sportágak közé betagozódva vélhetően többen fognak olvasni a lóversenyzésről, mint a saját felületeinken, azaz nagyobb olvasótábornak mesélhetjük el mennyire csodálatos sportág is ez.

Reméljük a jövőben is velünk tartanak majd! Önök számára ez mindösszesen annyi változást hoz, hogy más URL címre kell kattintaniuk, ahol a tőlünk egy évtizede megszokott írásokkal találkozhatnak a jövőben is.

Éljen a lóversenyzés!

Sereg András – főszerkesztő