Sajtóközlemény

Varga Zoltán állapotáról!

Tisztelt lóversenybarátok, Zoli ismerői és szeretői!

Kedden a szokásos, napi munkalovaglás első latja során, Zoli aktuális lova hátáról leszédült. Mentőhelikopter szállította a Cambridge-i kórházba. Az első diagnózis agyi aneurizmáról szólt, és aznap rögtön meg is operálták.

Állapota stabil, de természetesen altatásban tartják és a felébresztésével holnap próbálkoznak az orvosok. Szerencsére, a lovasok között köztudott, hogy a környék legjobban felszerelt, legprofibb orvosi TEAM-mel rendelkező intézete a szóban forgó cambridgei.

Felesége, Vargáné Tavaszi Gyöngyi meghatódva fogadja a feléjük irányuló  szeretetet, a kedves, érdeklődő és aggódó üzenetek sokaságát, de ezek egyikére sem tud ezen állapotában válaszolni.

Tisztelettel kérjük, kéri a Zoliért aggódókat, hogy üzeneteikkel ne zavarják, hiszen ő minden percét Zoli ágya mellett tölti. A Racing Portalon az elkövetkezendő napokban minden fontos változásról be fogunk számolni.

Varga Zoltán a Magyar Lóversenysport egyik legkiemelkedőbb alakja, akinek 40 éves pályafutását másfél hónappal ezelőtt idéztük fel. Kétszer nyerte meg a Magyar Derbyt, egyaránt három alkalommal volt bajnok Ausztriában és Magyarországon.

A sors furcsa fintora, hogy kedden volt Zoli és Gyöngyi házassági évfordulója!

Imádkozunk Érted Zoli!

One thought on “Sajtóközlemény

Comments are closed.