Kis pihenő

Mindenki előtt ismert, hogy Winx első csikója sajnos halva született I Am Invincible-től, így kis pihenőt kap és egyelőre nem lesz újra fedeztetve.

Ezt a csodakanca résztulajdonosa, Peter Tighe úr jelentette be október 13-án. A mama jól van nála semmiféle probléma vagy komplikáció nem merült fel Istennek hála.

Tighe úr szerint Winxet egyértelműen megviselte első csikójának halála, de „csúcskategóriás állatorvosi ellátásnak köszönhetően” már egyre jobban érzi magát.

Olyan sok ember „vesz részt” a Winx-sztoriban, a tulajdonosok, a munkatársak akár a múltban, akár a jelenben, rajongói szerte a világon, hogy az egészen megható számunkra. Jelenleg gondolataink és figyelmünk Winx-re irányulnak, biztosítva, hogy egészséges maradjon, és minden törődést megkapjon, ahogy ez a helyzetet most ezt megköveteli. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást de egyúttal a megértésüket kérjük ebben a szomorú időszakban. Ígérjük, hogy mindig a lehető leghamarabb beszámolunk a fontos történésekről vele kapcsolatosan.”  – adta ki közleményét volt mestere, Chris Waller.

A pályafutása során több rekordot is átíró, sőt minden idők legtöbb pénzt kereső kancája kis pihenőt kap és 2021-ben újra fedezik, de hogy kivel ez még nem eldöntött. Amennyiben a tulajdonosok ismét  I Am Invincible-t választják, akkor nem kell újra kifizetni a 225 000 dolláros fedeztetési díjat. Amennyiben világra jönne a csöppség a szuper csődörtől, akkor a Yarraman Park Studnál dörzsölhetnék a tenyerüket, hiszen elmondhatnák, hogy kizárólag az Ő csúcsménjük fedezte a 2000-es évek mindkét legendás kancáját, azaz Black Caviart és Winx-et is.

Kép: winxhorse.com.au